Materijali

Dunicel ®

Dunicel materijal je jedan od najtežih u našem rasponu. Njegov patentirani proces čini ga mekim poput lana tako da je idealan za stolna pokrivanja. Opsežni Dunicel asortiman uključuje stolne role, stolne trake, nadstolnjake i podmetače.

 

Dunisilk ®

Dunisilk ® je ekstra gusti materijal koji je poput kvalitetnog platna, zahvaljujući čvrstoj kompoziciji i vodootpornoj podlozi. Od Dunisilk ® materijala se rade stolne role i nadstolnjaci koji se koriste za unutarnji i vanjski stol, iznova i iznova.

 

Dunitex ®

Naši Dunitex ® stolnjaci izrađeni su od vrhunskog pamuka s akrilnim premazom, tako da su idealani za vani. Mogu se bristai i prati te pružaju dugotrajnu kvalitetu.

 

Sensia ®

Sensia ® ‘s reljefnom teksturom stvara vrhunski, trodimenzionalni efekt. Masivan i za jednokratnu uporabu materijal previja se lijepo preko stola, omogućujući vam vrhunsku kvalitetu i modernu praktičnost.

 

Essential

Essential je naša srednja kvalitete stolnih rola, nudeći alternativu između papira i Dunicel ®. Essential je dostupan u rolama pogodnim za velike skupove.

 

Papir

Naši papirni podmetači i role  su odličan izbor za velike skupove kada praktičnost, pogodnost i ekonomičnost igraju glavnu ulogu. Kvaliteta je superiorna i oni dolaze u niz boja i dezena.

 

Evolin ®

Evolucija platna

Evolin ® je potpuno novi materijal koji kombinira vrhunski izgled i dojam platna s praktičnošću za jednokratnu uporabu. Na temelju obnovljivih vlakana, Evolin ® je izvrsno mekan i kao zavjesa graciozno pada preko rubova. I kao jednu upotrebu proizvoda, Evolin ® štedi vrijeme, daje vam dizajn, fleksibilnost i omogućuje vam da preuzme veću kontrolu nad troškovima.