Salvete

Salvete

Jedna od prvih stvari koje gosti susreću je prava salveta koja je ključ za restoransku sliku. Naša sveobuhvatna zbirka nudi izbor inovativnih materijala i dizajna koji odgovaraju za svaku prigodu. Duni salvete su dizajnirane kako bi bile prikladane za Vas i stvorit će nezaboravan ugođaj za Vaše goste.

Visoka kvaliteta za jednokratnu uporabu, Duni salvete su pametan način za smanjenje manipulativnih troškova i projekt ka profesionalnosti. Bilo da je postavljanje restorana za elegantnu večeru ili opušteni doručak,Vi trebate prave materijale za posao. To je razlog zašto Duni odabire i koristi niz različitih materijala s različitim svojstvima.

 

Tissue – klasična salveta

1,2,3 i 4 slojne salvete su izrađene od smjese djevičanskih i recikliranih vlakana. Izbijeljene bez klora i tiskane s bojama koje su u skladu sa prehrambenim zakonima. Postoji 16 osnovnih boja i nebrojeni uzorci u formatu od 24x24cm,33x33cm i 40x40cm.

[Not a valid template]

 

Dunisoft – uvod u viši razred

Dunisoft, je mekani i upijajući airlaid materijal s gramaturom 55 g/m2, koji će razmaziti Vaše goste koji očekuju malo više nego inače. U procesu proizvodnje se koristi zrak umjesto vode i stvara se čvrsti materijal nalik na tkaninu. Ove salvete su pogodne za bilo koju prigodu kad je u pitanju kvaliteta.

Tu je u 12 boja u formatu od 24x24cm i 40x40cm.

[Not a valid template]

 

Dunilin – koncept salvete

Dunilin salveta je sinonim za finu salvetu, koja je po svojim svojstvima izvan tradicionalnih dosega. Materijal istog imena proizvodi se tzv. suhim postupkom i teška masa salvete je čini idealnim za slaganje. Ova salveta se razlikuje izgledom i dojmom tkanine, koja ima odlično upijanje, savršen dizajn, stabilnost pokreta, i širok spektar boja i dizajna.

Osim uobičajenih formata 40x40cm također možete odabrati i  format 48x48cm.

Tu je u 19 boja i nebrojeni broj dezena.

[Not a valid template]

 

Elegance – revolucija salvete

Elegance je revolucionaran, inovativan materijal sa elegantnim reljefnim uzorkom koji će Vas sa svojim izgledom lako uvjeriti da se radi o klasičnoj tkanini. Gramatura 140g/m2 daje nedostižan izgled i dojam tekstila, zato je njeno mjesto na ekskluzivnim događajima.

Elegance je dostupan u pomno odabranoj paleti boja, koje se najbolje mogu kombinirati sa ostalim elementima stolne dekoracije i stvaraju izuzetnu atmosferu u Vašem restoranu.

Elegance je nešto više od salvete!

[Not a valid template]

 

Duniletto ® – džep salveta

Inovativan način za korištenje salveta. Redefinirajte način na koji koristite salvete s Duniletto®. Ove praktične presavijene (džep) salvete Vam daju dodatnu pogodnost za pribor za jelo. Dolazi u izvedbi Duniletto® 40x48cm i Duniletto® Slim 40x33cm.

Tu je u raznim bojama i nekoliko dezena.

[Not a valid template]

 

Sacchetto ® – lukavo rješenje

Samo dodajte jelo – salveta je već spremna. Štedi Vam vrijeme osobito kada se očekuje događaj s brojnim gostima. Duni Sacchetto ® je također idealno rješenje za vanjske stolove, sprječava da salveta odleti i štiti pribor za jelo. Dolazi u izvedbi sa salvetom Dunisoft ili 2-sloj salvetom.

Tu je u raznim bojama i dezenima.

[Not a valid template]